Дорман-Ое Решенија 926-Облогата на Воланот Одговара изберете: 2007-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2007-ШЕВРОЛЕТ ТАХО
Свеж

Дорман-Ое Решенија 926-Облогата на Воланот Одговара изберете: 2007-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2007-ШЕВРОЛЕТ ТАХО

DEN 2.00

Достапно е за нарачката

Воланот изгледа излитена поради истрошени трим? Лесно заменете ја рамката за украсување околу повеќефункционалните прекинувачи за да го вратите изгледот на внатрешноста на возилото. Заврши за да одговара на оригиналниот дел за совршен фикс.Возилото модел години овој дел се вклопува : Кадилак Escalade ESV : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Кадилак Escalade EXT : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 Кадилак Escalade : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Chevrolet Лавина : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 Chevrolet Cheyenne 2500 : 2012, 2013 Chevrolet Cheyenne : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 Chevrolet Silverado 1500 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Chevrolet Silverado 2500 HD : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Chevrolet Silverado 2500 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Chevrolet Silverado 3500 HD : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Chevrolet Silverado 3500 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 Chevrolet Приградски 1500 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Chevrolet Приградски 2500 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 Chevrolet Приградски : 2014 Шевролет Тахо : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 GMC Сиера 1500 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 GMC Сиера 2500 HD : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 GMC Сиера 3500 HD : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 GMC Сиера : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 GMC Yukon XL 1500 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 GMC Yukon XL 2500 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 GMC Yukon : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Карактеристики и Придобивки : Директна замена - ова воланот трим натпревари вклопуваат и изглед на оригиналниот опрема уреденост. Издржливи материјали-оваа облога на воланот е изработена од квалитетни материјали за долг работен век. Обезбеден квалитет-репер во однос на оригиналните компоненти за перформанси и квалитет. Одлична вредност-оригинален квалитет на опремата при значителни заштеди на трошоците.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.