Ван Зиверден Космополитски Пинебери што виси јагода корпа сет на растителни корени бело полно сонце
Свеж

Ван Зиверден Космополитски Пинебери што виси јагода корпа сет на растителни корени бело полно сонце

DEN 320.00

Достапно е за нарачката

Растете ги вашите сопствени јагоди од Пинебери во стилска, висококвалитетна, корпа за виси од 12 инчи. Јагодите се прилично лесни за одгледување, и нема ништо како свежа Бери извадена од сопственото растение. Јагодите се идеални за одгледување во корпа за виси, бидејќи тие се мали растенија со плитки структури на корен. Покрај тоа, бидејќи овошјето не ја допира почвата, здравјето на овошјето е значително подобрено. Вклучени се упатства за тоа како да се прошири почвата и да се засади корпата. И покрај тоа што три растенија од јагода ќе го наполнат овој сад, вклучивме додатоци. Ова ќе ви даде дополнителни растенија за играње во друг сад по ваш избор. Ван Зиверден Космополитски Пинебери што виси корпа за јагода од 20 растителни корени : јагоди од пинери со сорта на опрашувач и дополнителни растенија. Јагодите од пинери не се генетски модифицирани. Евербиран бело до розово овошје со арома на ананас и вкус. Нашиот комплет доаѓа со засадувач со виси од 12 „дијаметар, закачалка од 18“, компресирана почва и 20 растенија од јагода од јагода, наместо семе. Јагодите се прилично лесни за одгледување и нема ништо како свежа Бери извадена од вашиот сопствен план. Јагодите се идеални за одгледување во корпа за виси. Целосно сонце. Бело. Цути : Лето. Големина на сијалицата : # 1. расте 8-10 ". Харди во зоните на УСАА 3-8. 48 приближни американски држави, плус округот Колумбија. Растете ги вашите сопствени јагоди од пинебери (испорачани со корени од јагода од јагода како опрашувач) во стилски, Висок квалитет, космополитски, модерна корпа за виси од 12 инчи. Јагодите се прилично лесни за одгледување, а нема ништо како свежо бери извалкано од сопственото растение. Јагодите се идеални за одгледување во корпа за виси, бидејќи тие се мали растенија со плитки корен структури . Покрај тоа, бидејќи овошјето не ја допира почвата, здравјето на овошјето е значително подобрено. Нашиот комплет доаѓа со засадувач со дијаметар од 12 инчи, закачалка од 18 инчи, компресирана почва и 20 растенија од јагода од јагоди (10 секој од Пинебери и Квинал) Наместо семе. Семето трае премногу долго за производство и корени едноставно гарантира успех. Упатства за тоа како да се прошири почвата и да се засади корпата, исто така, се вклучени. И покрај тоа што три растенија од јагода ќе го пополнат овој сад, ние вклучивме додатоци, така што Имате дополнителни растенија за да си играте во друг сад по ваш избор.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.

ARM & HAMME
Свеж
ARM & HAMME
Достапно е за нарачката
DEN 2.33
Оценка на купувачите: