Транс-Дапт ТДП ПУМПА ЗА МАСЛО СТП БИБИСИ ХАМБ ПАН ВЛЕЧЕЊЕ
Свеж

Транс-Дапт ТДП ПУМПА ЗА МАСЛО СТП БИБИСИ ХАМБ ПАН ВЛЕЧЕЊЕ

DEN 0.67

Достапно е за нарачката

Транс-Дапт ПУМПА ЗА МАСЛО СТП БИ-БИ-СИ ХАМБ ПАН ПОВЛЕЧЕТЕ Пумпа За Масло Пикап Хамбургери Пикап За Масло ХАМБУРГЕРИ Пикап За Масло ЗА Масло; ПН[1488/1498]; КАРАКТЕРИСТИКИ : Обезбедува Постојан Проток на Моторно Масло до Моторот. Внимателно Дизајниран. Максимална Испорака На Нафта. Вили Гарнер, основачот на Транс-Дапт Перформанс, ја започна својата нова компанија за производство и продажба на адаптери за пренос надвор од неговата гаража. Г-дин Гарнер стана толку познат по своите квалитетни адаптери, не помина долго време пред да ангажира "десна рака" за производство, додека Вили излезе на патот, продавајќи го својот производ. Со филозофијата на вили за обезбедување широк избор на квалитетни производи по фер цена, Транс-Дапт наскоро стана компанија за повик, секогаш кога ви требаше менувач, карбуратор или адаптер за филтер за масло, а за само 4 години, продавницата на двајца луѓе во гаража пополнуваше 40.000 квадратни метри канцелариски, магацински и производствен простор. Во 2009 година, тоа ќе биде пред 50 години.. Денес, Производите За Транс-Дапт Перформанси, кои сега се дел од групата компании за перформанси Хедман, престојуваат во објект од 100.000 квадратни метри користејќи ја најновата обработка НА ЦПУ и CAD дизајн за да се осигура дека филозофијата На вили Гарнер за обезбедување квалитетни делови за изведба не е загрозена.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.