Замена за 2010-Сааб 9-Резервна Сијалица
Свеж

Замена за 2010-Сааб 9-Резервна Сијалица

DEN 2.00

Достапно е за нарачката

2010-2011 Сааб 9-5 Резервна Сијалица (ro / Turbo4 / Turbo6)ОДГОВАРА : 2010 - 2011 9-5 ro V6 2.8 L Автоматски 4-Врата Седан2011 9-5 Турбо4 L4 2.0 L Автоматски 4-Врата Седан2011 9-5 Turbo6 V6 2.8 L Автоматски 4-Врата Седаноти Стандарден Халоген Сијалица - Повеќе комерцијални пакети години : 2010 2011фитс Мотори : атрибути на производот : Боја На Сијалицата : јасен ДИЈАМЕТАР : 0 мандат количина : 1 термин тип : притисок контакт напон : 12 Моќност : 55 Вклучена Жица : Ниту Една Стандардна Халогена Сијалица Не Ги Исполнува Или Надминува Сите Владини Стандарди За Безбедност Барања Ги Исполнува Или Надминува Квалитетот На Дилерот Оем : Висок Квалитет И Гарантирано Одговара.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.