Дер Шлусац Во Кант Шрифт Зум евиген Фриден Андервајт erерт небст ајниген Ворбемеркунген Во Бетреф Дер Фон Кант Дер Висеншафт алс Дауернд Гегебенен Грундлаген Фон Ф.
Свеж

Дер Шлусац Во Кант Шрифт Зум евиген Фриден Андервајт erерт небст ајниген Ворбемеркунген Во Бетреф Дер Фон Кант Дер Висеншафт

DEN 622.08

Достапно е за нарачката

Кожено издание. Јазик : германски Волумен : 1858 Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатени од 1858 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 33 Наслов : Дер Шлусац Во Кант Шрифт " Зум евиген Фриден " Андервајт erерт небст ајниген Ворбемеркунген Во Бетреф дер Фон Кант Дер Висеншафт алс Дауернд Гегебенен Грундлаген Фон Ф. Л. Фулеборн .. Волумен 1858 (1858) [Кожен] Автор : Фулборн, Фридрих Лудвиг. Дер Шлусац Во Кант Шрифт "Зум евиген Фриден" Андервејт erертbерт небст ајниген Ворбемеркунген Во Бетреф Дер Фон Кант Дер Висеншафт алс Дауернд Гегебенен Грундлаген Фон Ф. Л. Фулборн.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.